Post by houlichoromis on Mar 4, 2022 18:54:42 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Dan the Man: Action Platformer ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Dan the Man: Action Platformer IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ csaló kód generátor pontok ▞▞▞
▞▞▞ Dan the Man: Action Platformer 2022 version ▞▞▞
túl sok hirdetés
A játékod számos kiegészítést tartalmaz. Megértem, mi áll a promóció mögött. De van, amikor átlépsz szintet, és nem kapsz semmit, amit megkerestél. Miért kell fizetni az extra szintekért? Legyen ez egy ingyenes és szórakoztató játék. NE KÉSZÍTS INGYEN JÁTÉKOT, AZTÁN NE KÉRJEN PÉNZT, HOGY KIOLDHAT. Bizonyára tudjátok, hogy csak akkor tudtok kinyitni néhány aranykincset, ha nem fizettek érte. Srácok, nem fogtok bejutni a játékok világába. Alacsony kategóriás játékkonzolon dolgozom, de nem fizetünk. Minden ingyenes. Viszlát.....
Szeretem a játékot, mert megtanít harcolni, és szórakoztató, szeretem a játékot, kérlek, tedd az időt 5 percre a kaszinóban
Jó és rendben lévő játékok, de vannak kiegészítések, és néha ok nélkül összeomlik, de összességében rendben van
Ötcsillagos lenne, de a hozzáadások bosszantóak, de jó játék
Nagyon jó játék
Nem értek egyet azzal, hogy ez a játék valójában szórakoztató a játék részletei miatt, de azt kívántam, bárcsak jobb lenne ez a játék reklámok nélkül, mert annyira bosszantó, hogy csak 2,99-et fizetek csak a prémiumért, de legalább prémium jegyeket kell venni, és tartós lesz. néhány napig hónapokig, vagy csak egy évig.
Dan the Man: Action Platformer Arkade gxdu
Dan the Man: Action Platformer Arcade lxbj
5e Bestiary Divertissement wdz
Miért kell ennyire erőltetni a prémiumot? Több óra várni kell mire megnyílik az új pálya, idegesítően sok reklám...
Nagyon jó maga a játék csak sajnos nincsenek benne reklámok(sok). Ezért csak 4 csillagot adnak a játéknak.
Tetszik a játék, de az egyetlen problémám vele az őrült mennyiségű reklám. Hirdetések ehhez a hirdetésekhez, amiért 10 hirdetést kell nézni, hogy a következő szakaszba kerüljek, és ez a 10 minden alkalommal magasabb lesz, amikor befejezi az egyiket, ha a fő stsges. Az egyetlen módja annak, hogy megszabaduljon a hatalmas számú hirdetéstől, ha prémiumot vásárol.Thid bebizonyítja, hogy a féltégla stúdiók csak PÉNZT akarnak. Eltekintve attól, amit mondtam, a játék jó. De szerencsém volt, 3 csillagot kaptam. O 1 csillagot akart értékelni az ADS, ADS miatt. ADS
Nagyon szeretném szeretni ezt a játékot, mivel a történet és a koncepció érdekes, a játékmenet pedig szórakoztató, vagy az lett volna, ha a késés nem lenne olyan rossz. Alacsony fps-m van, és a játék lefagyása miatt némi előrelépést kell vesztenem. Nem akarom, hogy mindig elveszítsem az eszemet, amikor játszom, ezért távolítsam el, hogy megkímélhessem magam a jövőbeli zavaroktól és időtől.
Lejátszottam a prológust, és nagyon szórakoztatónak találtam, és meglehetősen nagyvonalúnak tűnt, hogy pályánként csak egy hirdetés volt. Még 4 csillagot is adtam rá, és ha a Google Play lehetővé tette volna, 4,5-öt adtam volna rá. De aztán eljutottam a fő sztori módhoz. A fenébe, hogy tönkretetted az élményt. ELLENŐRZÉSI PONTONként hirdetés? Ez egyszerűen hülyeség. Ezután nem is folytattam a játékot, és eltávolítottam a játékot. Vagy állítsa be a hirdetéseket szintek és ne ellenőrzőpontok szerint, vagy hagyja abba a kizárólag hirdetésekből álló játék hirdetését. 5H várakozás.
Ez egy szép játék! .. ez klassz, fantasztikus, olyan sok arcade játék, hogy nehéz és tele van kalanddal!!!!!
Ez a kedvenc játékom a telefonomon, és az élmény nagyszerű, hogy bárcsak megvásárolhatnám Barryt játékon belüli pontokkal és további frissítésekkel, például egészségügyi frissítésekkel, amelyek nagyon jók lennének.
Dan the Man: Action Platformer Arcade vlvh
Ez a játék nem tölt be nekem semmit
Tetszik a játék és minden, de van 2 okom, amiért nem szeretem 1. Minden egyes játékban, amibe kaland módban belemész, mindig vár rád egy hirdetés, és végül mindent a győzelemért kell fizetni, akár 5 is lehetett volna csillag nekem.
Ez a világ legjobb játékja mindenkinek ajánlom (。・ω・。)
szép játék, de miért késnek az ugrások??
naon jooo!
nagyon klassz és klassz játék, de találtam egy hibát, ami annyira szomorú
Ez egy nagyon szórakoztató játék.A játéknak van egy bukása, és ez a testreszabás. Még a prémium megszerzése után is van még mit költeni. Ha valami egyedit szeretne, akkor fizetnie kell, és nagyon gyorsan összeadódik, ezért nem ajánlom. Több pénzt is kell elkölteni, ha tokeneket szeretne. Összességében szórakoztató, de a játék lehetne sokkal jobb anélkül, hogy annyi dolog tényleges pénzbe kerülne, ahelyett, hogy az eredmények révén feloldaná a zárást.
Nagyon jó játék és nagyon örűltem amikor megtaláltam több év után
Maga a játék jó és élvezhető nagyon de eléggé pénzéhes. Ha fel akarsz oldani az időkorlát elött egy pályát akkor költs rá és nem egy ilyen hirdetést dob fel hogy fizess. De maga a játék mechanika a régi nintendó élményt visszaadja.jók a karakterdizájnok és a fejlesztések és kreatívak a pályák és az enemik is
TÚL SOK HIRDETÉS, AMIKOR BEFEJEZEM A TÚLÉLÉSÉT, A HIRDETÉS POPUP, MINT EZ A JÁTÉK, MEGTELT, MINT HIRDETÉSSZIMULÁTOR
Jó, de újra kell tölteni a mentési pontokat, tehát ha kikapcsolod vagy lemerül a telefon akkumulátora, ha nincs mentési pontod, újra kell indítanod
Imádom a retro arcade hangulatot és összességében szuper szórakoztató játékot. Határozottan kapja meg a prémiumot, bár 5 perc alatt utálni fog
Nem szeretem ezt a játékot, mert minden szinten van időzítő, amit játszol, és egy órát vesz igénybe
A játék durva a reklámokat le kell vágni egy kicsit nem bánom őket, de ez így van egymás után És amikor megnézem a hirdetést, hogy megkapjam a jutalmam, nem ad nekem
Szórakoztató játék trükkös vezérlők bár, de szórakoztató
A játékmenet és a sztori az egyik legjobb, nagyon jó munka a játék készítőjének és főként írójának. A legjobb munka 5 csillagos az biztos, de most a negatív pontok A történet hosszú időre le van zárva Mindig felugrik az Advanture mód, amikor megpróbálom látni a mennyi idő van még a megnyitáshoz és a hirdetésekhez és még több hirdetéshez, ami nem a fő probléma Nem szórakoztató az időzítő miatt, és nincs mit tenni közötte
Nincsenek jutalmak, amelyek feloldják a zárolást, és néha szeretnék hirdetést látni, de néha elsötétül a képernyő, és soha nem tér vissza a játékhoz és jutalom
Jó játék. De a hirdetések túl idegesítőek voltak. Végül eltávolítottam a játékot anélkül, hogy befejeztem volna a prológot. Kérjük, távolítsa el a hirdetéseket, és lehet, hogy újragondolom a telepítést.
Javítsd ki a fagyást, addig több csillag törlődik
A csontváz kalandon az elsőnél nincs fegyverünk és nehéz megszerezni az arany trófeát
A játék elképesztő, de fizetni kell azért, hogy várakozási órák nélkül játszhass vele, majd külön kell fizetni minden egyes részért, hogy feloldódjon, és ha belefáradsz a reklámokkal való kínzásba, fizetned kell, hogy megszabadulj tőle. Abszolút átverés
Gondoltam, pár hónap után újra megpróbálom, mivel mindig is tetszett a játék, és szórakoztatónak tartottam. Telepítettem, és a játék visszaállította az összes előrehaladást és vásárlásomat. AZONBAN, miért kapok még mindig játéktermi módba a hirdetéseket, noha prémium szolgáltatást kaptam? Csak azért költök pénzt erre, hogy megszabaduljak a hirdetésektől, és még mindig megkapom. Elnézést srácok, de azonnal törölve ismét.
A harc mód ne jó!!!!!!!!!!😭👿😭
Ez a legjobb és első platformer és akciójáték, amivel életemben játszottam szinten, de emellett nagyon szeretem ezt a játékot és remélem lesz folytatás(vagy folytatások😉) csak így tovább, jó munkát és Isten éltesse ennek a játéknak a jövőjét🙏🏻
Klasszikus akció platformer. Vannak benne játéktermi elemek, például kombók és ellenségek hordái, de nincsenek benne olyan bosszantó dolgok, mint az életek és az időkorlátok. A karakterek fejleszthetők, és a fegyverszedők jól érzik magukat a használat során, anélkül, hogy alulmaradtnak éreznék magukat, amikor éppen közelharcokat folytat. Kicsit hosszúak a pályák egy mobiljátékhoz, de ismét egy jó munka féltéglából.
Dan the Man: Action Platformer Arkade jkxo
Sok a reklam
Szórakoztató, de ÚT a sok hirdetéshez. A játék félig hirdetésekből áll
Ez a játék szórakoztató volt. A prémium csomagot még 2016-ban vásároltam meg, hogy hirdetések nélkül játsszak. De most újra szeretném játszani, nem tudom visszaállítani a vásárlásomat, és újra fizessek a prémium csomagért. Próbáltam támogatást találni, de a Halfbrick támogatási oldalán még csak nincs is oldal ehhez a játékhoz. Tehát 2 csillagot adok rá, amíg nem kapok jobb támogatást.
3 csillag a játékért. -2 csillag a hirdetésekért. Eltávolítva.
Félelmetes, messze ez az egyetlen arcade játék, amely elérhető a Playstore-ban. Nagyon szerettem vele játszani, sok régi emlék miatt, például a nyári szünetben az összes baráttal és unokatestvérrel játszani
Ez egy nagyon jó játék, csak 4 bc internet van, de szeretem ezt a játékot
A játék jó, de a reklámok kicsit őrültek. Minden szint után elbírok egy hirdetést, de nem igazán éri meg az időm, hogy négy hirdetést nézzek meg szintenként. Vásárolhat, amivel megszabadul a hirdetésektől, de nem szeretem annyira a platformereket, hogy rá akarjam költeni a pénzt. Néznék hirdetéseket játszani, de nem ennyi. Négy csillagot adott volna, de a kiadók a hirdetésekre és az időtúllépésre reagálva inkább vásárolnak, mintsem a játékosokra hallgatnak.
Nagyon jó, izgalmas játék! Mindenkinek ajánlom!
Szép játék, de a hirdetések mindig nagyon bosszantóak, így haszontalan játék