Post by houlichoromis on Mar 4, 2022 18:45:14 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Mountain Climb 4x4 : Offroad Car Drive ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Mountain Climb 4x4 : Offroad Car Drive IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kode neomejene žetone ▞▞▞
▞▞▞ Mountain Climb 4x4 : Offroad Car Drive 2022 version ▞▞▞
Gospod .Dajem 😟😟😟😟😟😟😟😟😟 eno zvezdico, ker v tej igri avtomobili niso zelo dobri .zato dam eno zvezdico, oprosti, gospod prosim daj dodatne avtomobile v tej igri
Potrebujem več ravni. Vseh 100 stopenj sem opravil s 3 zvezdicami ⭐⭐⭐
Oglasi po vsakem koraku
Vse stopnje sem opravil 3-krat, zato prosim, dodajte tudi nekaj stopenj in avtomobilov 🚗 in poskusite dodati način za več igralcev
Lepa grafika in boljša vozniška igra v primerjavi z drugimi, vendar avto nima notranjega pogleda za vožnjo
Waupaca je lahko gawky za moj eter k, če par oblek Pam taktično exegetical s nič dbtbharat rezoning p undid no
To je super, všeč mi je, nikoli vam ne bo dolgčas, medtem ko imate to igro, super je
Igra ni dobra, kot je prikazano, ne v trgovini Play so samo kontrole v redu
Večkrat sem opravil vse stopnje. Po nesreči sem izbrisal igro na mobilnem telefonu. Vseeno pa hvala lepa za razvoj tako neverjetne igre.👌👌👌👌👌
Bila je zelo težka tekma
Zelo težka igra
Adventure Reborn: tarina peli Seikkailu utlm
Dajem oceno z 1 zvezdico , ker nima več stopenj več kot 100 .. Treba jo je nadgraditi . Grafika itd. To bo najboljša igra 4x4 vožnje. Bomo počakali.❤ In mora biti dirkanje med 2 ali avtomobili itd.
Občutljivost Sterringa je zelo visoka, ni mogoče nadzorovati, spremenite jo Nmn
Mountain Climb 4x4 : Offroad Car Drive რბოლა gxkq
Lepa igra in on je zanimiva igra
Mountain Climb 4x4 : Offroad Car Drive Трке lxh
To je najboljša igra, kar je bila znana v človeški vrsti. Ubil bi se zanjo. Najboljša igra, kar jih je mogoče prenesti, ne bo vam žal
Mountain Climb 4x4 : Offroad Car Drive Racing idm
Kakšna je dobra igra
+++++++++++ vključen težko ni težko ni dichche pristanišča civic dichche za dajanje bolnišnice gov glitz če nizko kot smo, ko smo tttg up va za za vašega očeta in bom v prihodnosti naša država je to prihodnost. odgovor in za dajanje bolnišnice in moram iti z vami
Všeč mi je ta igra....♥️ To igro igram kadarkoli in kjer koli...😍 To je ena najdražjih iger..✌🏼
To je dobra ideja
Mountain Climb 4x4 : Offroad Car Drive Rennsport obnb
Všeč mi je ta igra in grafika je tako dobra za pogon
Dobra zanimiva igra
Mountain Climb 4x4 : Offroad Car Drive מירוצים ucby
Zelo slabo grafično oblikovanje
To je neverjetna igra, ki jo je zabavno igrati. Uživam v igranju te igre, nikoli ne postane dolgočasna
Ta igra je tako preprosta in enostavna za vse. Toda prekinitev te igre se dela počasi in cesta je na splošno tanka. Prvič, ko igrate to igro, je zelo težko. To lahko igrate in uživate.
Izvedite več funkcij za nove avtomobile, da bodo lahko drugačni in bolj zanimivi za igranje
to je moja najljubša igra.. odlična grafika in kontrole.. brez napak... . končal sem ga dvakrat. prosimo, dodajte več ravni ali naredite drugi del. bo hvaležen
To je tako dobra igra
Dobro za otroke
dobro ampak zakaj ne gyer
Zelo zelo dolgočasna in neumna igra
Ni tako dobro. Dolžina teh cest bi morala biti dolga
Krmiljenje je preveč občutljivo. Krogi so za začetek dolgi približno 5 sekund IN po vsakem krogu dobite oglas 🖕. Odstranjevanje.....
Dobre lažje kontrole
preveč in predolgi oglasi
Ni dobra igra Med igro je bilo prikazanih veliko oglasov.
Ta igra je zelo čudovita.
Igra Bakwaas ... Živjo toliko dodaj Ne nameščaj je samo izguba časa
Lepo je igrati to igro In to igro uživam
96 raven je tako težko, a ta igra je fantastična