Post by houlichoromis on Mar 4, 2022 18:29:17 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Crash Bandicoot: On the Run! ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Crash Bandicoot: On the Run! IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mnoho zdrojů hack ▞▞▞
▞▞▞ Crash Bandicoot: On the Run! 2022 version ▞▞▞
Hra je na začátku příliš snadná, ale věc, která tuto hru zabíjí, je drcení zdrojů, které je nesnesitelné. Nekonečný běžec za účelem získání zdrojů pro skutečné hraní hry, která je pak ještě dále omezena časem potřebným k výrobě materiálů potřebných k dalšímu hraní. Nejsem v těchto mechanikách nováčkem, ale není tu moc hry, která by na začátku nalákala většinu lidí.Nedal jsem jednu hvězdu, protože je okouzlující a věrný crash hrám.
Crash Bandicoot: On the Run! Action stv
Co k tomu dodat, super hra s nějmilovanější herní postavou Crashem a navíc od vývojářů slavné Candy crush saga a dalších. Super hra, ale má dost hodně na vychytání
Hra se strašně seká 🙄
Super, Hra ale se nedostanu tam gde sou ťi zelení tvorové
Velmi zábavné, trochu se opakující, ale dalo se to očekávat. Opravdu dobrá crash hra, jsem fanoušek od doby, kdy jsem hrál první hru na Playstation. V některých úrovních je několik závad, kdy se nezobrazují bedny s materiálem a někteří nepřátelé se neobjevují, ale hru to nezničí. Těšíme se na budoucí aktualizace. Aktualizace: Hra se mi stále líbí, ale nyní jsou sběry v polovině každé úrovně závadné a příliš rychlé. Nesnáším sledování reklam kvůli neustálým úmrtím ve sbírkách, jen abych si uložil své položky.
Z hraní jsem byl tak nadšený, dokonce jsem si koupil balíček, teď je zamrzlý, nemůžu nic dělat, zkontroloval jsem ram a mám toho víc než dost, přeji si, abyste to mohli opravit, protože tuto hru miluji. Dík! Edit: Dávám 1 hvězdu, protože jsem utratil peníze a nemůžu to hrát, je to úplně zamrzlé, už týden. A nikdo neodpovídá na moji první recenzi. Změním to, pokud to jednoho dne budu moci znovu hrát.
크래쉬 밴디쿳: 온더런 액션 ypj
Zákaznický servis NEBYL dobrý Měl jsem 2 problémy s nákupem, které stále nebyly vyřešeny. Pokaždé jsem jim poslal podrobnou zprávu a řekli, že mi vrátí peníze, ale když jsem se zeptal, kdy byly e-maily prázdné. Hra má závady, dvě závady, které jsem zažil, byly s krystaly. První problém, který jsem měl, byl, že jsem omylem stiskl doplnění a použilo je, nezeptalo se, zda chci, bylo to pouhé přejetí prstem. Druhým bylo, že jsem použil nějaké, pak jsem dostal chybovou zprávu a žádnou jsem neměl
Trochu jsem zničil jednu z mých oblíbených her s nákupy v aplikaci. Raději bych měl skutečnou hru s jednorázovým nákupem. Smutná věc je, že tolik her, které vyrábí „triple A“ společností, stojí 60 $ a tlačí na mikro transakce tak tvrdě. Někteří do té míry, že v podstatě platí za výhru.
Už jsou to roky, co jsem hrál hru crash bandicoot a zatím se mi to líbí. Může to být trochu nepříjemné čekat na nitro nebo vejce, ale když je čas jít, stojí za to počkat!
Dobrá hra zábavná a prostě skvělá🌟🌟🌟🌟🌟
Páni! Byl jsem unesen, jak hladká a jak pěkná je grafika. Hra mi připadá, jako kdybych hrál na svém PS. Dobrá práce. Vysoce kvalifikovaná hra, která rozhodně stojí za stažení.
Byla by to skvělá hra bez všech chyb. Aktualizoval jsem hru a když jsem to udělal, začaly se dít závady. Hraji stále stejný běh a banicoot se neustále vrtí v kruzích. Toto je potřeba co nejdříve opravit. Tuto hru smažu. A na jiných tratích dochází k problémům při získávání věcí, které potřebujete. Věci, které potřebujete, se zdá, že tam jsou poprvé, ale když přijdete znovu sbírat, zmizí. Aby se znovu objevily, musíte zemřít a vrátit se.
Když si hru chci stáhnout a už je skoro stažená, tak mi to napíše, že nejde nainstalovat což mě mrzí, proto jen jedna hvězda😕
Crash svět opravdu miluji. Hrál jsem, když jsem byl mladší, teď mám remasterované kopie. Je to velmi dobře poskládaný svět. Baví mě chodit na sběrné běhy, ale nelíbí se mi, jak crash & coco běží rychleji, než uděláte první smyčku. Měly by zůstat stálou rychlostí po celou dobu kurzu. Od nové aktualizace mi také telefon spadne u 1 ze 4 her, což způsobí ztrátu kořisti a spuštění odpočítávání. Takže musím počkat, až se do toho pustím znovu. Jeho kontraproduktivní.
super
Tuto hru jsem začal hrát minulý týden, zatím mě nejvíce bavila. Připomíná mi to Temple Run a pomáhá to zaostřit vaši pozornost, zatímco se zároveň bavíte. Baví mě to hrát, abych si zbystřil mozek. Postavy v této hře jsou tak roztomilé. Je to zatím jeden z mých nových oblíbených.
Doufal jsem, že to bude něco jako Temple Run nebo Subway Surfers, ale s postavami Crash. Místo toho trávíte čas na volném běhu shromažďováním zdrojů. Tyto zdroje pak použijete k výrobě lektvarů, jejichž výroba zabere alespoň minutu. Tyto lektvary pak použijete k boji s minionem. Dříve nebo později vám dojdou materiály a strávíte více času sbíráním a cyklus se opakuje. Zatím jsou freeruny a běhy založené na příběhu příliš snadné. Závody trofejních týmů jsou alespoň zábavné.
Hra je opravdu zábavná, ale má pár problémů. Někteří nepřátelé při útoku na ně nerozbijí krabice správně nebo vůbec. Žádná možnost opakování. Pokaždé, když něco dokončíte, budete posláni zpět na základnu, ale ne do oblasti, ve které brousíte. Některé efekty ohně se nenačtou správně. Technika slamování těla se nikdy neučí, i když jeden drahokam ji potřebuje použít. A i to má přísnější než nutné načasování, protože není ve stínu. Nostalgie mě určitě přiměla hrát stále, ale tyto problémy je třeba opravit.
Úžasná hra škoda že to ně ní jako sté ps4
Hra se sama vypina nejde vůbec spustit
Opravdu miluji The Crash Bandicote Games Musel jsem odinstalovat a znovu nainstalovat jako 3xs, už to zamrzá nebo se to hýbe úplně šíleně, kdo má tento problém 🤯 Prosím pomozte s tímto problémem!!!!!
Crash Bandicoot: On the Run! Action zei
Škoda dobré hry King si potřeboval vynutit své vlastní reklamy, když dělal cokoli. Dokončit běh? Podívejte se na reklamu na hru King. Udělejte cokoli, abyste viděli reklamu na královskou hru. Vlevo dole trvalé tlačítko pro zobrazení reklamy na královskou hru. Jen mi přijde divné, že hraju hru, kde vývojář cítí potřebu říct mi, že mají jiné hry, které bych mohl hrát.
Crash Bandicoot: On the Run! Laga jdbz
Opravdu zábavná hra, ale je tu jedna věc, která jí brání v hodnocení 5 hvězdiček. Ke konci úrovně se hra ohromně zpomalí. Může to být jen moje zařízení, ale v každém případě doufám, že se to v budoucnu zlepší.
Je to opravdu zábavná hra, která se liší od ostatních běžeckých her pro mobily. Ve skutečnosti můžete bojovat s nepřáteli a podobnými věcmi a sbírat skiny. Je to dobrá hra a líbí se mi zvraty, které do ní vkládají, aby se lišila od jiných her, jako jsou surfaři v metru. Je však třeba udělat spoustu věcí, takže pokud nebudete dávat pozor, může to být matoucí. Doufám, že bude více aktualizací!
Hele jako, já nevím. Grafika je prostě grafika, na všechno musíte tam čekat, což mě pěkně štve, pořád rajzovat z ostrova na ostrov a celkově je to strašně zbytečně komplikované. To si raději nechám Sonic Dash, který má grafiku na nic, ale aspoň se tam nic nemusí čekat a není to tak složité. Ale ještě lepší je Rayman adventures. To mám nejraději. I Sonic Forces není špatné. Ale tak jestli máte rádi Crashe tak to pro vás bude dobrá hra. Já jen prostě nemám ráda to čekání a složitost.😉
Úžasná hra! Bylo by lepší, kdyby to nebyla odměna za postup ve hře. V určitém okamžiku uvíznete a budete nuceni utrácet peníze, pokud si přejete pokročit včas. Vývojáři potřebují nějakým způsobem vydělávat.
Všechno už bylo řečeno níže. Absolutně na nic. Doporučení nestahovat....
Miluji tuhle hru! Když jsem se předregistroval, bál jsem se, že hra bude vaší typickou hrou „nekonečného běžce“ a k mému překvapení je to mnohem víc! Líbí se mi, že mám na svém telefonu k dispozici první videohru, kterou jsem kdy hrál (ps2)! Bavilo mě porážet bossy, hrát sbírat a zvyšovat úrovně! Upřímně, rád bych měl příležitost propagovat tuto hru na svých sociálních sítích a dostat za to trochu zaplaceno! Nemám ponětí, jak to udělat, ale tato hra je úžasná
nuda
Helix Stack Jump: Fun Addicting Ball Puzzle عمومی yosu
Tato hra má příliš mnoho kroků. Musíte posbírat určité předměty, a jakmile jich budete mít dost, vyrobí pro vás další předmět, ale musíte příliš dlouho čekat, než se tyto předměty vygenerují, pak si daný předmět vezmete a použijete k výrobě něčeho dalšího, co potřebujete, což trvá příliš dlouho, než se vyrobí. pak můžete dělat levely, ale podle mého názoru je toho příliš mnoho, abyste mohli hrát různé úrovně.
Stisknutím otevřete hru, která se nikdy nenačetla, po dobu 5 minut, poté resetujte aplikaci. 2. čas čekal přes 10 minut.Pak resetoval můj telefon, pak potřetí znovu počkal 5 minut a vzdal to. Používám 5g vysokorychlostní, takže vím, že to není problém s internetem.
Miluji tuhle hru. Je to jeden z mých oblíbených typů mobilních her a jedna z mých nejoblíbenějších postav Sony. Jednou z nevýhod je pro mě právě rychlost, jak získám drahokamy. Nechci být chamtivý, ale prosím 3 denně za přihlášení.Další nevýhodou je, že jsem se předem zaregistroval a nedostal jsem svou hyenskou kůži. Co je s tím? Celkově vzato je to skvělá hra, která má jen pár nevýhod.
Líbil se originální design. Nová aktualizace není uživatelsky přívětivá. Pokaždé, když spustím kolekci, vykopne mě to, že došlo k problému s připojením a nic se mi nezobrazuje. Je těžké vědět, co potřebujete k výrobě a jak to vyrobit. Vraťte se k původnímu designu!! 😡
Miluji tuto hru a je velmi dobrá, ale opravdu mě netěší, že je pro mě hra velmi frustrující, protože se vždy pokazí a je otravná, takže hra je v pořádku.
Dobře
Crash Bandicoot: со всех ног! Экшен vgba
Ze začátku super, po pár dnech nuda. Musí se sbírat pořád nějaké suroviny, takže běháte stejné úrovně pořád dokola jak vocas. Velké zklamání.
Hry Crash Bandicoot hraji od začátku a toto je dobrý pokus o obnovení původního pocitu na moderním zařízení. Tam, kde to nedosahuje, je velká závislost mikrotransakcí na pokroku. Již během prvních pěti minut hry zažijete dobu čekání na výrobu dalšího séra do další bitvy. Tohle není cukroví. Crash je jednoduchá hra s jednoduchým konceptem. Playstation to dokázal, proč to zbytečně komplikovat?
Krásný nový přírůstek do série. Milujte nové mechaniky. Nemám rád neustálé vyskakování pokaždé, když začnu hru. Prozatím klesl o 1 hvězdičku kvůli aktualizaci/přepracování. Vraťte prosím mapu hud. Tento formát seznamu je otřesný a nenabádá mě ke hraní hry. Prosím, nedělejte to, co udělal Family Guy, a nezničte hru tímto způsobem.
Líbí se mi a nelíbí se mi tato hra, líbí se mi, protože mám rád všechny hry Crash Bandicoot a nelíbí se mi na tom to, že má špatné zpoždění poté, co hrajete pár minut, udělal jsem nějaké řešení problémů, jen abych ujistěte se, že to není nic na mém konci, mám dobrý WiFi a mobilní singl a vše je v pořádku, dokonce jsem to odinstaloval a znovu nainstaloval a stále mám stejný problém, dokonce jsem si to nechal nainstalovat i od jiného přítele a dávkuje to to samé jako studna
No měla jsem před objednanou Modrá hyena No tak nic kvůli tomu teda dávám míň hvězdiček, a taky po několika kolech začíná být ta hra nudná.
Tuto hru jsem začal pokládat asi před týdnem, byla to super zábava. Nyní se ale v běžných bossových výzvách nemohu dostat dál. Porazil jsem je, ale poté, co jsem to porazil, mi to nedá žádný drahokam, zobrazí se mi chybová zpráva a pak se ukáže, že jsem neporazil šéfa. Zkoušel jsem aplikaci smazat a stáhnout znovu, ale nefungovalo to