Post by houlichoromis on Mar 4, 2022 18:26:11 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Geometry Dash World ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Geometry Dash World IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodu ģeneratoru dārgakmeņi ▞▞▞
▞▞▞ Geometry Dash World 2022 version ▞▞▞
Man šī spēle nepatīk un tā neiet ka vajag. Būtu labāk un tās spēles nebūtu
Geometry Dash ir laba spēle, taču līmeņi ir ļoti grūti, un es kļūstu neapmierināts katru reizi, kad nomirstu. Turklāt ir daudz reklāmu un ļoti laba mūzika. Lai gan tas ir grūti, tas rada ļoti atkarību.
Es ienīstu šo spēli, nav izveidoti līmeņi tikai pilnajā versijā, kāpēc, ja tā būtu tur, tā būtu 5 zvaigžņu
Tas ir ok, bet ar mana tālruņa tipu spēle šķiet grūta lidmašīnā, un arī šķiet, ka ar manu tālruni daži lēcieni kļūst grūtāki, jo vairāk es spēlēju un mirstu. Es nezinu, kā citi cilvēki domāja
Labi, visiem cilvēkiem, kuriem ir problēmas ar spēlēm (reklāmas, nereaģē utt.), šeit ir risinājums: kaitinošām reklāmām vienkārši atvienojiet internetu no datora, lidmašīnas režīmu cp. Neatbild? Tā nav, tā ir Android versija. Esmu saskārusies ar šo problēmu ar savu Android versiju 6.0, un tā reaģē, tikai aizkavējas aaaa, un esmu apmācījis sevi tikt ar to galā, nevis par to murgot, tāpēc visiem nīdējiem vajadzētu būt:> Jebkurā gadījumā, lieliska spēle! Ceru, ka pievienosit vairāk pasauļu, lūdzu. ES tevi lūdzu...
Mirst mirst tur, kur es vienkārši lecu vietā, kur tev vajadzēja lēkt😧
Tā ir lieliska spēle, bet man nav naudas, lai iegādātos pilno versiju (lai gan tā ir tikai divi dolāri). Bet tomēr es domāju, ka tā ir lieliska spēle.
Man patīk, kā spēle darbojas, bet man ar to ir problēmas. 1 ir tas, ka reklāmas atkārtojas, piemēram, simts reizes, un 2 ir tas, ka spēle mani TIK ļoti kaitina. Mans viedoklis ir tāds, ka, lejupielādējot spēli, esiet gatavs skatīties reklāmas un dusmoties.
Tam ir labi līmeņi, tas vienkārši ļoti atšķiras no citām spēlēm. Tas noteikti nav slikts, bet tomēr labs.
Geometry Dash World Arcade flao
Man patīk, kā izskatās abas salas un kā jūs varat atbloķēt noteiktas lietas! Man patīk, kā cilvēki spēlē spēles, tas ir tikai absolūts sapnis, ja tā domā!
Līmenī Monster Dance Off daļā ar došanos veikt mazo bultiņu neatkarīgi no lietas, lēkt pāri pēdējam lēciena spilventiņam, un viss, kas jums jādara, ir palikt nekustīgi un pēc tam lēkt pāri 1 smailei.
Galvenie līmeņi ir pārāk grūti, un tajā ir pārāk daudz reklāmu.
Šī spēle ir ļoti forša ,bet ļoti grūti koncentrēties , jo ir pārāk raibs .
Pirmie līmeņi, ļoti jautri. Bet, kad tas nonāca pie grūtākajiem, tas nelēca, kad es tos uzlīmēju ar lenti
Celestial Fate Role Playing twv
Labākā spēle, ko jebkad esmu spēlējusi!
Līmeņi ir tikai 30 sekundes, un līmeņus ir pārāk viegli pārspēt, un kur ir trešā karte, kurā teikts, ka drīzumā, es gaidu 2 gadus, bet nekas nenotika, lūdzu, atjauniniet to
Jebkuriem iesācējiem ģeometrijas domuzīmes spēlētājiem es pilnībā iesaku šo spēli, man tā arī patīk, jo tai ir lodes, lai jūs varētu iegādāties lietas veikalā. viena sūdzība, spyder skin ir veikalā, un jūs neizmantojat spyder šajā spēlē vispār, es nebiju pamanījis, ka līdz es to nopirku, tāpēc NESAŅEM Rhe spyder skin.
Tā ir pārsteidzoša spēle. Esmu to spēlējis 4-7 gadus (jā, tas ir milzīgs laika diapazons), un tas ir pārsteidzošs, mūzika, pielāgotie līmeņi, faktiskie līmeņi. Tā ir tik laba, ka mēģināju to braukt ar ātrumu, un es to pārspēju pusstundā. 100/10 ļoti iesakām spēlēt
ES NEVARU PAT IEVADĪT SAVU KONTU ES MĒĢINĀJU SPĒLĒT NOCK EM PILNĪBĀ, BET ES NEVAR TO SPĒLĒT, MĒĢINĀJU ARĪ SPĒLĒT PIESARDZĪT START PILNĪBĀ UN TĀ WIFI PROBLĒMAS AR MANU WIFI, PAT TĀ, KA ES ESMU KĀ DAŽI WIFI. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Geometry Dash World อาร์เคด qlqp
60 labākās bezsaistes spēles Android un iOS ierīcēm (nav ...
Šī spēle neielādējas vai pat neļaus man spēlēt kaut kādu dīvainu iemeslu dēļ, un tā neļaus man izveidot kontu vai pieteikties savā kontā.
Labi GD bezmaksas versijai. Oficiālie līmeņi ir vienkārši un īsi, taču tajā ir pietiekami daudz satura un lietotāju līmeņu, lai kādu laiku aizņemtu kāds, kuram nav pilna versija.
Man patīk spēle, bet problēma ir tā, ka, dzēšot šīs spēles cilni, spēle pilnībā atiestata savus datus. Lai gan esmu paveicis tik daudz progresa. Visi strādā par velti!╥︵╥
kāpēc...kāpēc tika noņemti iepriekšējie līmeņi no piedāvātās ikonas,...tur vairs nav pat Vooper,Hydro,Phantom vai Dinosaur...lūdzu,atgrieziet visas vecās dziesmas.
Jebanutie stob vas vijebali vi gavno suki sranie lohi syka
Forša spēle, un nīdēji vienkārši nezina, kā spēlēt, tāpēc es iesaku to pārbaudīt patiešām jautri, kad to iegūstat
lejupielādējiet Geometry Dash World apk jaunāko versiju , ko izveidoja RobTop Games - ātrākais - bezmaksas - drošs Android ierīcēm. ģeometrijas domuzīme ir
geomety dash pasaule ir sava veida laba, jo esmu pabeidzis divas pasaules, un tas neļaus man spēlēt trešo pasauli, teiksim, tā drīz iznāks, bet bija pagājuši desmit gadi, kamēr es gaidīju, kad iznāks trešā pasaule, un es to nedaru. zinu, ko darīt, kā es pabeigšu trešo pasauli, tur tikai saka, ka trešajā pasaulē iegūstiet to bez maksas, tas tikko iznāk ar citu spēli. Es nesaprotu, ko atslēgas meistars teica, atveriet vairāk atslēgas, un jūs izturēsit I vienkārši nesaprotu, vai varat man palīdzēt, ja tagad ierakstīsit to
Līmeņa zvēra režīms ir tik smags, ka šķiet, ka tas nav iespējams
Lol, šī ir naudas sagrābšana! Kad esmu ārpus spēles, skan mūzika. NELEJUPIELĀDĒJIET!!!!!!!!!!!!Turklāt, es pat nevaru pārspēt pirmo līmeni.
Šī spēle ir ļoti garlaicīga, jo, kad es pabeidzu visus savus līmeņus, tas prasīja ilgu laiku, tāpēc es noklikšķināju uz ekrāna, un tas lika man restartēt caurumu, tas ir ļoti kaitinoši atkārtot vienus un tos pašus līmeņus, to labot un daudzi cilvēki. izmantos šo lietotni kā piecas zvaigznes, šajā spēlē ir daudz problēmu, kas jālabo, lai jūs labāk sāktu strādāt, jo jums ir daudz darāmā, lai labotu šo spēli, patiešām padomājiet par šīs spēles labošanu, lai citiem cilvēkiem tas patīk. tikai dodu jums padomu, kā labot spēli
Būtu paticis spēle, ja tai būtu vairāk līmeņu, līdz šim tai ir tikai 10 līmeņi, kas rada vilšanos, jo ģeometrijas svītriņai, kuru es zinu, vajadzētu būt sarežģītai un tai ir lielas kartes, piemēram, pirkstu svītra vai strupceļš no jūsu otra ģeometrijas domuzīmes spēle, bet vienalga ļoti interesanta spēle
Man patīk šī lietotne, jo tā ir tik vienkārša, taču jautra. Tas ir arī manā mīļākajā kategorijā, ritma spēles.
Geometry Dash World आर्केड गेम jbh
Spēle ir patiešām laba, taču ir pārāk daudz reklāmu, un dažas reklāmas vienkārši parādās ekrāna augšdaļā, spēlējot līmeni, un tas ir satraucoši, jo īpaši līmeņos, kur jāspēlē ačgārni.
Gribetos vsirakas pasaulites
Esmu mēģinājis vismaz 200 reizes pārvarēt to pašu līmeni, un katru reizi, kad es lecu, spēle automātiski liek man nokrist, šī spēle patiešām kļūst kaitinošāka ar katru mēģinājumu. Tīrā miskaste!!😠
Šī ir lieliska spēle, man tajā tiešām padodas, taču tas ir labi, ja vēlaties, lai Wi-Fi tīklā netiktu ieslēgtas reklāmas, taču jūs nevarat darīt daudz, taču joprojām ir jautri!
Iemesls, kāpēc vērtēju 3 zvaigznes, ir tāpēc, ka es nekad neesmu spējis pārspēt lv 4. Katru reizi, kad es sāku spēlēt, manas rokas kļūst slapjas un ir ļoti grūti iet uz augšu un uz leju, un jebkura cita spēle, kuru es spēlēju, neliek manām rokām svīst.
Geometry Dash World Arcade prb
Guide The Simpsons APK - Android ...
Es izgaju visu np pirmās reizes jo vis bija viegli kaukac suc ;/
Vajadzētu nedaudzu. Bet tā vis labi. P.S varu ar laustu roku iziet