Post by houlichoromis on Mar 4, 2022 18:20:03 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Sonic The Hedgehog 2 Classic ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Sonic The Hedgehog 2 Classic IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ goljufa veliko ključev ▞▞▞
▞▞▞ Sonic The Hedgehog 2 Classic 2022 version ▞▞▞
Ta aplikacija ima enak problem kot Sonic 1 na mobilnih napravah, saj se zruši tik pred koncem, potem ko je iz kakršnega koli razloga premagal končnega šefa. Enako shrani vaš napredek in prepozna vašo shranjevalno datoteko kot dokončano pozneje, vendar vam ne daje zadovoljstva ob ogledu konca, kar močno ovira izkušnjo, še posebej glede na to, ali ste za te aplikacije plačali, kot sem jaz. Upam na kmalu popravek. Sicer pa je to aplikacija s 5 zvezdicami.
Ne kupujte možnosti za odstranitev oglasov! Potrebuje vaš denar in nato še naprej prikazuje oglase!
Nenehno se zruši, včasih sem ga lahko uporabljal. Skrbno je vedeti, da vsakič, ko ga poskušam uporabiti, nikoli ne bo delovalo.
Res zelo dobro Všeč mi je, da so dodali členke
Ne razumite me narobe, obožujem sonic, vendar je razlog, zakaj ga dajem, ker ima veliko oglasov, ne morem niti igrati igre 3 sekunde, ne da bi vedno prikazoval isti oglas in ne morem igrati igre, ki jo oglas želi, da igram in ne plačujem za brez oglasov. In potrebujete wifi samo za igranje njegovega niti za več igralcev. Igra samo posodobite igro, tako da jo lahko uporabljate brez povezave in nehajte objavljati oglasov. Ampak stvari na stran, prosim brez oglasov in poskusite narediti brez povezave.
Igra se zdi kot iz leta 1992, poleg tega ima lažji način za uporabo načina za odpravljanje napak in lahko prekinete raven, vendar je ena težava, da moj krmilnik Xbox uporablja B kot gumb za odpravljanje napak, hkrati pa gre v meni. Zato moram stran videti meni in zaslon 3 2 1.
Cooking Joy 2 Simulacijske igre obsy
Dajem samo 2 zvezdici, ker vsakič, ko začnem igro in igram raven, imam oglase, ki pokrivajo gumb za skok, nato pa kar naprej umiram sovražnikom in to onemogoča uživanje v igri. Bil sem res jezen, saj je bil sonic eden mojih najljubših likov.
To je zeloooooooooring igra. Igro začnem tako, da veliko oglasov obesi moj mobilni telefon. Mislim, da je zelo dobra igra, prenesem jo, vendar jo igram, preveč je booooooring. Vsekakor te igre ne igrajte.
Odlična igra. To je enostavno - lažje kot prva igra, vendar je zahtevno.
Odlično, res ima gladko frekvenco sličic! Ima tudi širok zaslon, zaradi česar je najboljša igra. Ampak zaradi česar me zavržejo so oglasi. mislim, da me bodo preveč zanimali. Ampak nadaljujte z dobrim delom sega!
igranje v majhni meri, vendar popolno nasprotje sonicovemu namenu. Iskreno sem videl, da so emulatorji bolje izvajali to igro, kar je zanič, imel sem igro DS s klasičnimi zvočnimi igrami (1,2,3,&K) in so delovale tako dobro, da sem izgubil igro in premagal prvega tukaj, vendar tega nisem nikoli dokončal, ker je tekel s približno 1/4 prvotne hitrosti igre, meniji delujejo dobro in ne zaostajajo, vendar se mi zaradi nizke hitrosti sličic počutim, kot da to izvajam na babičinem računalniku, kar preprosto ni tako zabavno
Všeč mi je Sonic 2, vendar mi ni všeč ta ponovitev iz enega razloga: nadzora. Vmesnik zaslona na dotik ni nadomestilo za d-pad in gumbe. Stopnje zahtevajo natančnost, česar simulirani gumbi na zaslonu na dotik ne morejo zagotoviti. Škoda, ker so mi všeč drugi vidiki te različice Sonic 2, kot so novi načini, dodajanje Knucklesa kot igralnega lika in ponovna implementacija izrezane vsebine, ki ni v različici Sega Genesis. Upam, da bo ta različica prišla na konzole in PC.
kontrole zanič vse ostalo je super. kontrole so prepočasne
Igra je v redu, vendar prosimo, dodajte Sonic unleashed dash boost, homing napad in pospeševanje skokov. Z lahkoto sem opravil vse stopnje, vendar bi te funkcije naredile igro veliko boljšo, tako kot Sonic 4, epizoda 2, in prosim, da bo igra v visoki ločljivosti videti bolj realistična, prosim, upoštevajte moje odločitve. Obožujem Sega, naj vas Bog blagoslovi za vaše trdo delo
Všeč mi je ta igra, ker ste glavni lik Sonic in obstaja toliko stopenj, ki jih lahko premagate in zato mi je všeč, da jo prenesete, spremenila vam bo življenje
Ko premagam robota Death Egg Robot, se igra zruši. Večkrat sem ponovil, potem se še vedno dogaja kot prej. Zdaj ne morem videti konca in kreditov. Prosim popravi Sega. Oprosti za 1 zvezdico.
Z veseljem igram to igro v telefonu, vendar se kontrole ne odzivajo dobro. Še posebej v etapi. Sem velik oboževalec te igre. To je čas za ubijanje, vendar ne pričakujte, da boste v igri prišli predaleč.
Mehanski zvočni in jajčni robot sta nemogoča brez kontrolne točke, ne obroča, nič nič 😡😡😡😡😡😡
Igra vas spominja na konzolo sega ali genesis, a kot vedno se premikate na hitro, kar je zelo moteče, ko poskušate prečkati vodno oviro ali boj s šefom
Potrebuje internet za igranje, tudi nerodne kontrole.
Nesmiselno, izguba časa pri prenosu, izguba spomina. To aplikacijo sem prenesel na svoj Motorola Moto E5 in vsakič, ko odprem Sonic The Hedgehog 2, dobim le črn zaslon. Ugotovil sem, da večina telefonov Android ni sposobna zagnati igre SEGA Genesis, kaj šele obvladovati 16-bitno grafiko pri visokih FPS. Zato sem ga izbrisal.
tako da je sonic the hedgehog 2 težji od sonic the hedgehog 1, vendar ne morem skozi cone in ravni je nemogoče, premagaj igro, zdaj jo igraš. Igral bom več igre, ki jo lahko premagam.
To je bila ena mojih najljubših iger, ko sem bil otrok. To mobilno različico je skoraj nemogoče igrati. Nekaj sekund je bilo zabavno, a vaši palci blokirajo del zaslona. Platformiranje je skoraj nemogoče, saj ni fizičnih gumbov, ki bi občutili, v katero smer potiskate. Nekaj najosnovnejših skokov sem imel veliko težje. To je bila odlična ideja, a izvedba igre je bila razočarana.
ZRUŠI MY GOD DAMN GAME ON OCEAN OIL ZONE IN JE TAKO GLICHY
je zabavna igra, vendar sta dve stvari narobe z njo in ena od njih je, kako gibanje včasih ne deluje, druga pa je, da je veliko oglasov waaaaay
Preprosto si priskrbite emulator, prenesite rom Sonic 2 in BAM. in vse je brez oglasov
Sonic The Hedgehog 2 Classic آرکیڈ izq
Sonic The Hedgehog 2 Classic Παιχνίδια arcade guyv
Sonic The Hedgehog 2 Classic Arcade xbj
Zahteva internrt povezavo za odpiranje igre, medtem ko ne potrebuje internetne povezave. Samo za oglase. Včasih se tudi zruši.
Poskušal sem dobiti način za odpravljanje napak, šel sem na No Save, tapnil vse črke v logotipu SEGA, kar je povzročilo zvonjenje. Z dvema prstoma sem se dotaknil naslovnega zaslona. Moralo bi me pripeljati do izbranega odra, pa se ni! Pripeljalo me je do Emerald Hill Zone! Je to kakšna napaka?
Dobra igra, vendar veliko dodatkov
To mi je tako zelo všeč. Toda nadzor je včasih težko nadzorovati smer, vendar je to lahko moja krivda. Ampak oglasov je TOLIKO! Vsakič, ko začasno ustavite igro, morate za nadaljevanje gledati oglas.
jaz. všeč. The. igro, vendar ali lahko vanjo postavite senco in ali lahko naredite cono smrti jajca manj težje, se zdi nemogoče dokončati in ali lahko naredite vse tri. igrajo
Ta igra je najslabša igra, ki je kdaj obstajala in želim si, da bi jo lahko izbrisal in tudi, ko pritisnete gumb, ne bo delovala v nasprotju z Grafika je grozna
Glede na to, kaj mislijo drugi, menim, da je realno in tudi naj Bog blagoslovi njihovo trdo delo in bi morali narediti več.
Kontrole na dotik so grozljive, mislim, da je s fizičnim krmilnikom veliko bolj prijetno.
Ko se znebite oglasov, se nekateri zvočni učinki, kot je zvok skoka, nenadoma utišajo. Zdi se, da tudi izbira ravni ne deluje več.
To je odlično pristanišče originalne igre, samo nobenih novih stvari bi bilo lepo videti umetniški slog Sonic mania tukaj in obstajajo oglasi, kako bi lahko
Igranje mini iger za pridobitev Chaos Emeralds with Tails je tako moteče
Ljubim to! Hvala sega! A oglasov je preveč. Vsakič, ko prekinem igro i. Pridobite. OGLAS!
Za večino enak original. Samo sklepanje, da kontrole vzamejo malo časa. Ni pa težko.
Od klasičnih Sonic iger je to najhitrejša in najbolj očitno zabavna. Čeprav mi je CD všeč iz estetskih razlogov, 3K pa zaradi epskosti. To je najboljše za priložnostno zabavo. Škoda, da je ta serija potonila po 90. letih.
Sonic The Hedgehog 2 Classic Arkády tgio
Čudovito
To je moja najljubša igra do zdaj in prva, tako da kadar sem vedno žalosten ali razburjen, jo vedno igram in se mi zdi, kot da sem v novem svetu, priporočam igro!!!!