Post by houlichoromis on Mar 4, 2022 18:16:58 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ bhop pro ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ bhop pro IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ petukood palju punkte ▞▞▞
▞▞▞ bhop pro 2022 version ▞▞▞
Mäng oleks lõbus, kui ma ei saaks oma näkku reklaami iga 4 sekundi järel, kui ma suren. Ma ausalt öeldes ei saa enam, sest ma tunnen, et lähen hulluks, kui need rumalad reklaamid mu ekraanile ilmuvad. Kas te palun andke mulle vähemalt ruumi?
Hindaksin seda 5 tärniga ainult siis, kui lisate automaatse hüppe või kui saan muuta nuppude paigutust
Mulle meeldib mäng nii väga!! kuid ainuke miinus on see, et see jääb maha, kuigi mul on hea telefon ja väga kiire wifi, jääb see endiselt maha. Ma vihkan ka seda, et see on täis reklaame... palun vähendage reklaamide ilmumist. see on kõik tänu
te peate tõesti parandama esimese isiku välimust... ma mõtlen käsi... ja ka kolmandat isikut... me peame nägema teiste mängijate nahka
See on väga lõbus mäng, reklaamid on õiges kohas ning parkour surf ja muud asjad sobivad suurepäraselt, et arendada oma oskusi bhopi suurepäraseks mänguks, soovitan 100%
See on tegelikult väga hea, kui teile meeldivad parkuurimängud, soovitan selle alla laadida!
mängin nüüd 2 päeva ja mulle meeldib see siiani. Pole liiga raske ega liiga lihtne. kuid suurim probleem on ads.now ma ei pahanda reklaamide vastu, kuna arendajad vajavad raha, kuid liiga palju reklaame ärritab, palun vähendage sagedust. Teine oluline asi oleks lihtsa ja lõputu kaardi lisamine, sest kaardid on kas liiga lühikesed või liiga karmid. kui kaart oleks mitte liiga karm ja üsna pikk, võib-olla 10 minutit pikk, siis olen kindel, et paljud inimesed jäävad sellesse mängu konksu.
bhop pro Симуляторы bgy
Väga lõbus mäng, kuid reklaamid on käest ära. Nad peavad lisama rohkem nuge, sest ma võtan pidevalt samu nuge lahti.
Breti hea
hea mäng aga liiga palju reklaame
Prügikast kustutas minu arvustuse uuesti, nii et siin ma olen, PARANDAGE OMA MÄNG, lõpetage reklaamidega, ka kõigile, kes soovivad oma mängu, kui reklaam ilmub, ja avage rakendus uuesti, et arendaja ei saaks reklaamidest raha.
Reklaame on liiga palju ja enamasti ei lähe mu tegelane rämpsu isegi siis, kui ma liigun
kutt...juhtseadmed on kõvad
bhop pro Simulaatio aaev
Väga lahe mäng, kuid see libiseb ja hüppab automaatselt, ma vihkan seda nii väga, palun parandage see
Hea mäng ja taustamuusika. Pls lisage mõned uued kaardid ja auaste
bhop pro असल की नकल वाले गेम jdw
See mäng on mahajäänud nii halvasti, et see sunnib teid tapma. Te saate neid rumalaid reklaame vaadata
Liiga sõltuvust tekitav nagu varajane lind, kuid mitte nii masendav. Aeg-ajalt esineb tõrkeid, kuid see ei sega minu mängukogemust kuigi palju. Ärritavad on reklaamid, mis ilmusid nii, nagu homset polekski. Hea oleks, kui reklaamide eemaldamise hind oleks ainult 2 dollarit
Ainus probleem mänguga on juhtnupud. Parandage lihtsalt juhtnupud.
Hmm väga hea mäng, sa peaksid seda mängu mängima, kuid siiski on vähe vigu, mõnikord jääb see maha ja ma proovin oma i phone 10 pro maxiga, kuid mõnikord jääb see siiski maha, kui selle parandada, siis see mäng oleks äge 😊!!!
Väga lahe mäng, ma tõesti soovitan selle alla laadida, kuid seal on tõrge, mis muudab teid kiiremaks, kuid see on hea
Hämmastav, kuid lisage kauplemisele paremaid nugaanimatsioone.
Selles on liiga palju reklaame, kuid see on hea mäng
Nii tore mäng, ma armastan seda, aga probleem on selles, et 5 ja 6 päeva tagasi avan mäng ei laadi, pls paranda see, annan sellele neli tärni
liikumine tundub prügina. ja tal puudub sünkroonimisoskus. u lihtsalt pöörake tigu kiirusel vasakule ja paremale. reklaami rämpsposti Garbo rakendus.
Reklaamid on ainsad asjad, mis mu kogemust rikuvad. Ma saan aru, et inimesed panevad reklaame raha teenimiseks, kuid võin kihla vedada, et olete juba teeninud umbes 50 dollarit kõigist reklaamidest, mida ma pidin läbima. Äkki vähendada kuulutuste hulka?
Sab ka bap mäng ha, ma mängisin seda mängu arvutis, kuid nüüd saan seda mängida oma mobiilis, kas nad ei saa seda tüüpi võretööd teha mobiilimängijatele
Nendel oli palju reklaame
Liiga palju reklaame....💔
Suht tore.
See on hea mäng, kuid seal on liiga palju reklaame
Päris lahe, see on lahe mäng lõõgastumiseks ja mängimiseks
vajab rohkem täiustamist
Mulle meeldib mäng, kuid seal on liiga palju reklaame, nii et ma hindan 3, kui vähendate reklaame vähemalt nii, et mitte 3 reklaami alla 30 sekundi jooksul, annaksin 5
See mäng on lahe ja kõik peale turu on liiga kallis
Super hea mäng, see on sõna otseses mõttes väike versioon C's go serveritest ja ma ei saa endale C's go't lubada, nii et see on fantastiline!!!
bhop pro Penyelakuan elg
Halvim aga hea mäng
Tõeliselt lõbus üks parimaid mobiilimänge, mida olen mõnda aega mänginud, sellel ei ole liiga palju reklaame ja sellel on lahedad kohandamised relvade jaoks.
Väga hea, aga kas saate mõlemad lisada y ja x...
Väga hea mobiilimänguks!
Project RIP Mobile - Free Horror Survival Shooter მძაფრსიუჟეტიანი rnwt